anilu annilu pearl bracelet perlearmbåndJeg fik for nylig øjnene op for det nye danske smykkemærke, Anni Lu, da jeg surfede rundt på Instagram :) Hun laver de fineste små armbånd i alle mulige afskygninger. Anni Lu forhandles blandt andet hos Thaysen/Christensen HER, hvor mit også er købt. Der er noget super fint og feminint over de tynde armbånd og jeg synes specielt det ser godt ud med flere styks sammen. – Dette perlearmbånd bliver vist ikke sidste smykke fra mærket, som jeg tilfører min samling. :) Resten af smykkerne jeg har på er fra Jane Kønig.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I love my new pearl bracelet from the new Danish jewelry brand, Anni Lu. It’s available at Thaysen/Christensen HERE. The rest of the jewelry that I’m wearing is from Jane Kønig.