tresemmé shampoo balsamgoodiebagevent-københavntresemmé-produkterbotaniskhave

SPONSORED BY TRESEMMÉ

I går var jeg til et event, der var en tand finere og mere specielt end normalt. Det foregik nemlig i Botanisk Have efter lukketid i anledning af, at TREsemmé netop har lanceret to nye hårprodukter. Som jeg har fortalt tidligere, drømmer vi om at holde bryllup i et stort drivhus, så jeg kunne ikke helt lade være med at lade tankerne flyve, da jeg stod dér i det største af slagsen omgivet af hårprodukter og grønne planter. Det var virkelig et fint event og lokationen kunne ikke have været mere spot-on til lanceringen af netop denne nye produktserie under navnet ”Botanique”.

Serien består af to produkter; en shampoo og en balsam. Begge er uden silikone og indeholder desuden aloe vera ekstrakt, kokosmælk og kokosolie, som jo nærmest er godt for alt – se bare HER. Produkterne har også en svag duft af kokos, så da jeg i morges stod under bruseren med shampoo-skum på hele knolden, kunne jeg ikke lade være med at drømme mig lidt væk til varmere himmelstrøg og vores kommende Bali rejse. ;) Begge produkter var super lækre og håret føltes meget let og luftigt, da jeg tørrede det, så de får mange varme anbefalinger herfra. De er netop landet på hylderne i denne uge – blot et lille tip. ;)

blog, københavn, high-street
Yesterday, I attended a very cosy and unique event. It took place at a botanical garden in Copenhagen on the occasion of the launch of two new hair products from TREsemmé. As I told you earlier, we dream of celebrating our wedding in a large greenhouse, so I let my thoughts fly freely, as I stood there surrounded by hair products and green plants. It was really a nice event and the location could not have been more spot-on for the launch of this particular new product line called “Botanique”.

The series consists of two products; a shampoo and a conditioner. Both are silicone-free and contains aloe vera extract, coconut milk and coconut oil, which is virtually good for everything – read more HERE. The products also has a faint scent of coconut, so when I stood in the shower this morning with shampoo foam all over, I was dreaming of warmer climes and our upcoming Bali trip. ;) Both products were super delicious and my hair felt very light and airy afterwards, so I can highly recommend them. They are launched this week – just a little tip. ;)