macbook proWee, den er endelig her! Den ankom i fredags og jeg flåede straks pakken op, haha :) I er flere der har spurgt på Instagram (@passionsforfashion), hvilken model jeg har valgt at købe og hvorfor. Jeg har købt en 15″ MacBook Pro. Grunden til at jeg har valgt en Pro frem for en Air er, at jeg ofte kører tunge programmer som Photoshop og Illustrator og det kan en Pro bedre trække end en Air, da den har en større processor. Og jeg har valgt 15″ fordi jeg arbejder meget med billedredigering og derfor er det rart, at have en stor skærm :) Nu skal jeg bare lære at bruge den! Haha.. I er flere der skrev HER at jeg nok ville hade den i starten og selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så har I lidt ret. Jeg er ikke verdens mest tålmodige menneske og når jeg ikke kan genvejstasterne eller i det hele taget ikke rigtig kan finde rundt, så hurtigt som jeg gerne vil, så bliver jeg sgu lidt irriteret. Men det går allerede meget bedre og jeg er sikker på, at vi bliver rigtig fine venner :)

Weee, it’s finally here.. I received it last Friday and I’m in love! A lot of you have asked on Instagram (@passionsforfashion) which model I’ve chosen and why. I’v chosen a 15″ MacBook Pro. The reason why I chose a Pro instead of an Air is that I often use Photoshop and Illustrator and it’s easier and faster to use on the Pro version as it has a bigger processor. Now I just have to find out how to use it, haha! :)