modeblogblognellyAdlinks: leather jacket/Zara (old, similar HERE), tank top/Isabel Marant pour H&M, jeans/Bik Bok (old, similar HERE), rings/Jane Kønig & Carré HERE & HERE, boots/Nelly HERE, beanie/Asos (old, similar HERE), watch/Michael Kors HERE

Glædelig 1. søndag i advent allesammen! :) Jeg håber I har nydt den. Jeg har ikke engang nået at pynte op til jul endnu! Vi har dog et fint kalenderlys stående fremme, så vi kan komme lidt i stemning alligevel. Her er ret “typisk” modeblogger outfit fra forleden :) Jeg er vild med det casual og rå look med en skjorte bundet om livet og et par ripped jeans. Kan I have en hyggelig søndag, piger! <3

Hope you had a great Sunday, everyone. Can’t believe it’s Christmas Eve in 23 days?? I haven’t even had time to put up Christmas decorations yet. :) Though I did manage to get a nice Advent candle! Here is a typical blogger outfit from the other day. I like the casual and raw look! Have a lovely evening, girls! <3

P.S. don’t forget about the Asos discount code “20EXTRA” (HERE). It works until tomorrow morning at 9am.