redkenJeg har fået mig en ny afhængighed, når det kommer til dullegrej til håret! Den såkaldte “Diamond oil” fra Redken. Til februar er det et år siden, at jeg blev klippet sidst (se lige hvor kort det var HER – tiden går), så mine spidser er efterhånden ret slidte og tørre. Denne hårolie er derfor ofte min redning. :) Den er super lækker i konsistensen og fri for silikone. Det er ingen hemmelighed, at ingen hårprodukter i verden kan genopbygge eller reparere spaltede spidser og beskadiget hår. Det er simpelthen ikke muligt – spaltede spidser vil altid forblive spaltede medmindre håret bliver klippet. Men denne hårolie kan få håret til at syne og føles meget mere velplejet end det rent faktisk er og giver en illusion af sundere hår.

Det er nok bare at bruge 2-3 dråber af gangen, så den holder derfor rigtig længe. Jeg har testet den i et par måneder nu, dog er billedet her taget for ca. en måned siden, men der er stadig kun brugt under en tiendedel af den. En af grundene til at netop denne hårolie er en favorit er, at den kan bruges til mange forskellige ting:

  • Til at få hårspidserne til at se mere sunde og velplejede ud.
  • Som en dybdegående hårkur, hvis man blander den op med normal balsam og lader den sidde i 15 minutter, før det vaskes ud igen.
  • Som en anti frizz-serum for at få håret til at se mere stylet, glat og mindre kruset ud :)
  • Som en over-night hårkur, hvis man putter den i fugtigt hår og lader det virke natten over.
  • Den kan også anvendes i vådt hår inden føntørring for at beskytte håret og tilføre glans.
  • Desuden er den også rimelig fin at kigge på, haha :)

Bare et lille beauty tip, hvis I også døjer med vintertørt hår som mig :) Den forhandles hos Redken frisører i hele landet. Bruger I hårolie? I så fald hvilken? :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve god a new addiction! The new “Diamond oil” from Redken. I haven’t cut my hair for almost a year now (look how short it was HERE), so it’s very dry and damaged in the ends. I’ve tried a lot of different hair oils, but this one is my favorite. It can be used for many different things. You can apply it to damp hair before blowdrying to protect the hair and add shine. To dry hair to make it look more healthy. As a “hair repair” treatment mixed with your normal conditioner (leave in for 15 minutes). As an anti frizz-serum. As an overnight treatment if you apply it to damp hair before bedtime. Just a small beauty tip, if you suffer from Winter dry hair like me :) What is your favorite hair oil?