Her til formiddag var Birgitte og jeg en tur inde i byen for at kigge efter julegaver. Man skulle næsten tro, at vi havde koordineret vores outfits, for de mindede rimelig meget om hinanden – læderjakke, farvet tørklæde, beanie, skinny jeans og sorte støvler. Haha… :) Det er sket før med Nicoline HER. Der var SÅ mange mennesker inde i byen, men det kunne vi jo have sagt os selv. Om lidt vil jeg smutte hen og træne og i aften står den på lidt arbejde og ellers bare ren afslapning, aah! Det er dejligt med en weekend uden alkohol for en gangs skyld, haha :) Hvad står Jeres lørdag på?

læderjakkebiker boots

Adlinks: leather jacket/Zara (old, similar birgitte

Adlinks: leather jacket/Club collection (similar veninder

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Birgitte and I went for some Christmas shopping earlier today and as you can see, it almost looked like we had planed our outfits :) We were both wearing a leather jacket, a colorful scarf, beanie, skinny jeans and black boots. Haha… :) It has happened one time before HERE. I’m on my way to the gym and tonight I’m just gonna work a bit and relax. It’s nice to have an alcohol free weekend for once :) What are your plans this Saturday?