panasonic GM1
Som de fleste af Jer ved, er jeg vild med at tage billeder! Jeg tester i øjeblikket dette lækre lille kamera fra Panasonic “Lumix GM1”, som DISSE billeder faktisk blev taget med forleden. Jeg elsker at det er så lille, at det kan være i lommen, så man kan have det med overalt. Det er det perfekte kamera, hvis man skal til fest og kun har en clutch med sig og kvaliteten er virkelig god – også til indendørs fotografering! Desuden kan man skifte objektiv på kameraet. Jeg elsker at det har et “vintage look” over sig. :)

Jeg kan nu præsentere en spændende konkurrence i samarbejde med Panasonic, hvor I kan vinde dette lækre lille kamera! Og der er endda også andre kameraer på højkant til 2. og 3. pladsen! Ikke dårligt, vel? :)

1. præmien: Lumix GM1
2. præmien: Panasonic XS3
3. præmien: Panasonix FS5

I deltager ved kort at fortælle mig om Jeres bedste fotooplevelse, forklare hvorfor netop I skal vinde og sende svaret til panasonic@spotlife.se. Konkurrencen kører frem til d. 18. december og vinderne bliver kontaktet via email inden jul. Det ville ikke være den værste ekstrajulegave at modtage, vel? :) Læs mere om kameraet HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hi girls! As many of you know, I love to take pictures! At the moment I am testing this little system camera “Lumix GM1” from Panasonic (THESE pics were shot with it the other day). I love that it’s so tiny, that it can fit in your pocket, so you can bring it everywhere! The quality of the pics are great and you also have the possibility of changing the lens!
In collaboration with Panasonic I can now give you the chance to win this gorgeous little camera! Also second and third price get a Panasonic camera (Panasonic XS3 and FS5)! Not bad, huh? :) To participate you have to tell me shortly about your best photo experience and also why you should win this camera. Email you answer to panasonic@spotlife.se. The competition runs until the 18th of December and the winners will be contacted by email before Christmas! Read more about the camera HERE.