byen taske
Det er tid til at finde en heldig vinder af konkurrencen om et styks valgfri “Animal crossbody bag”, som jeg har designet for Markberg. Det var super fedt at se så stor deltagelse og jeg ville ønske, at jeg kunne give en taske ud til hver og en af Jer der har været med! :) Vinderen blev Malina Kragmann, som har fået besked på mailen! Stort tillykke! Det kan være, at der ligger en taske og venter under juletræet hos nogle af Jer?! :) Der er ihvertfald blevet bestilt en del fra webshoppen (HER) med “gaveindpakning” har jeg fået at vide! :) Uh, spændende! Hav en dejlig aften, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s time to announce the lucky winner of an “Animal crossbody bag” that I’ve designed for Markberg. Big congratulations to Malina Kragmann! I’ve sent you an email! I wish I could give out a bag to every single one of you :) I was glad to see that you were so many who participated in the competition! :) Find the bags HERE. Have a lovely evening, girls!