modeblogbeanieovertøjvinterfrakkeriver islandvinterjakke
Coat/River Island HERE (adlink), jeans/Zara HERE, T-shirt/Zara HERE, scarf/FWSS (old, similar HERE, adlink), beanie/Asos (old, similar HERE, adlink), boots/Isabel Marant HERE, bag/Leowulff, nail polish/Essie

Godmorgen, piger! Jeg var i går hoppet i min nye jakke og cropped boyfriend jeans. Jakken er fra River Island HER, men tror desværre den er udsolgt i øjeblikket, men de opdaterer hele tiden lageret, så det kan være, at den kommer tilbage :) Den er virkelig varm og hyggelig og jeg føler mig lidt som en stor snebold, når jeg har den på, haha.. Nu vil jeg smutte på arbejde hos Day. See you later, alligator!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning, girls! Yesterday I was wearing my new jacket and cropped boyfriend jeans. The jacket is from River Island HERE. Unfortunately, I think it’s sold out by now, but maybe they’ll get it back in stock soon!? Anyway, it’s really cosy and warm and I fell a bit like a big snowball when I wear it, haha! See you later, alligator!