interior design1. scented candle/HERE, 2. light string/HERE, 3. pillow case/HERE, 4. storage basket/HERE, 5. calendar chalkboard/HERE, 6. sketchbook/HERE, 7. chalkboard labels/HERE, 8. posters/HERE, 9. wooden hand/HERE

Godmorgen piger! I er flere der har spurgt, om jeg ikke ville lave et “Ebay goodies” indlæg med fokus på udelukkende boligting. Det er faktisk ikke så nemt, som man skulle tro, at finde lækre interiørsager på Ebay. Det tog mig en hel eftermiddag, men jeg synes nu alligevel, at det er lykkedes mig, at finde nogle ret fede ting :) Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay og hvordan reglerne er omkring told, så kan I læse min Ebay guide HER, hvor der er svar på det meste. Er der noget I ikke kan leve uden denne gang? Jeg er specielt vild med den sorte planlægningstavle og skeletpudebetrækket! ;) Hvad siger I til denne type “Ebay goodies”?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls! A lot of you have asked, if I would make an “Ebay goodies” post focusing on only interior! It’s actually not that easy to find nice interior stuff on Ebay, but I think I managed to find some pretty nice things anyway ;) I’m especially fond of the the black chalkboard calendar and the skull pillow case! Is there something that you can’t live without? :)

modeblogprisen 2014