underwearAdlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Jeg elsker at få nyt undertøj. Selvom ingen kan se det, er det bare en rar fornemmelse at være fint klædt på helt inderst :) På det sidste har jeg købt meget undertøj fra Asos. Både kvalitet og pasform er rigtig god og tilmed også priserne. Jeg har allerede nummer 4 og 5 og overvejer også nummer 2 eller 3! I øvrigt er størrelserne meget normale. God dag, ladies!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I love to buy myself new underwear! Even though nobody can see it, it just feels good wearing some pretty lingerie underneath your clothes! :) I’ve bought a lot of new underwear from Asos lately. Both the quality and the fit is very good and also the prices! :) I already own number 4 and 5, but I’m considering to go for number 2 or 3 as well! :) Btw – they’re true to size! Have a fab day, ladies!

 

modeblogprisen