pink sweaterblack bootsstriktrøjesweaterasosAdlinks: sweater/Brave Soul (on sale HERE), jeans/my design for 2nd Day HERE, tank top/Isabel pour H&M (similar HERE), boots/Notion 1.3 HERE, leather jacket/Zara (old, similar HERE), watch/Michael Kors

Godaften ladies! Det blev et sent indlæg i dag… Jeg har brugt dagen på en masse praktiske ting og her til eftermiddag tog jeg hjem til min mor i Rungsted. Jeg eeelsker weekend og elsker at være hjemme! Jeg havde min nye lyserøde sweater på i dag, som i øvrigt er kommet på udsalg, siden jeg købte den.. typisk! Elsker at den har lidt “ombre” effekt over sig og så er den dejlig varm <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Good evening, ladies! I haven’t had time to post anything before now! I’ve been busy doing a lot of practical things today and this afternoon I went home to my mom. Love being home! :) I wore my new pink sweater today which by the way is on sale now.. Love it’s “ombre” effect! ;) Have a lovely evening, girls! <3