river islandneondresscolorful dress
Adlinks: dress/River Island HERE, necklaces/Day Birger et Mikkelsen & H&M (old, similar HERE), sunnies/Celine HERE, shoes/Iro

Når jeg er sydpå har jeg mere lyst til at tage farvet tøj på (se bare HER og HER). Kender I det? I Danmark er man mere farveforskrækket, men her på Filippinerne er det næsten lidt kedeligt at iføre sig en helt sort kjole, når solen skinner og himlen er blå og alle de lokale går rundt i fine farver :) Kjolen er ny og fra River Island (HER) og findes i øvrigt også i sort og koralrød. Det skal siges, at den er ret lille i størrelsen, hvis I selv overvejer at købe den. Jeg bruger altid small/36 i alt og har denne i str. 8, men den er godt nok liiige stram nok, haha.. Skulle nok have haft den en størrelse større. Det er ihvertfald ikke i denne kjole, at jeg skal spise 5-retters menu, lad os bare sige det sådan :D Men er så glad for den – elsker farven! God dag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

When I’m on holiday I always want to wear colored clothes! :) It feels so boring to wear black clothes when the sun is shining and the sky is blue. Do you know that feeling? I just bought this dress HERE and I LOVE the color! :) But just to inform you – it runs very small. I have size 8 and I normally use size small/36, but this one is slightly too small, haha.. So I would recommend you to go for one size bigger, if you’re planing to buy it. Have a fab day, girls!