magnolia@2x{Magnolie- og kirsebrætræerne var så småt begyndt at blomstre}love-paris@2x{Ham den søde ♥}eiffeltårnet@2x{Mini Eiffeltårn vs. the real deal. Jeg nøjedes med at tage det lille med hjem}gade-paris@2x{Paris er fyldt med hyggelige små gader og stræder. Man skal bare kigge sig omkring}flowers@2x{Pæne, pæne blomster}rød-chanel-taske-jersery@2x{Et besøg hos Laudurée er et must i Paris}laduree-paris-macaron@2x

Åh, hvor jeg allerede savner smukke Paris. Der er bare en helt speciel stemning her i foråret, hvor træerne springer ud, himlen er blå og fortovscafeerne åbner op for udendørsservering. Det var fem år siden, vi havde været der sidst, men vi blev hurtigt enige om, at der bestemt ikke må gå fem år igen. Paris er virkelig en af mine yndlingsbyer. ♥ Jeg arbejder på en lille guide til byen, men først er her et par postkort fra vores lille get-away. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I already miss beautiful Paris. It’s just such a charming city. There’s just a very special atmosphere when during Spring when the trees are in blossom, the sky is blue and the sidewalk cafees are opening up for outdoor seating. It was five years since we had been there and I had almost forgot how amazing this city is. ♥ I’m working on a small city guide, but here are a few postcards from our little get-away to begin with. 

modeblog1