draped jacketdraped coatmodeblogsforårsjakkeAdlinks: draped coat/Asos HERE, tank top/Isabel Marant pour H&M (old, similar HERE), leather pants/Anine Bing HERE (cheaper version HEREHERE), sunnies/Celine HERE, boots/Isabel Marant HERE

Forleden dag ringede (!!!) min postmand til mig og spurgte om jeg var hjemme, så han kunne levere to pakker. Er det et tegn på, at man shopper lidt for meget online? Haha.. Og hvor havde han i øvrigt mit telefonnummer fra!? Anyway, det var rimelig god service :) I den ene pakke lå denne fine jakke, som jeg havde sukket efter i et stykke tid og i sidste uge var nødt til at klikke hjem. Den er så fin i både kvalitet og pasform – perfekt her til foråret :) Kan I have en dejlig aften, piger! 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

The other day my postman called me and asked me if were home, so he could stop by with two packages. Does that means that you shop too much online? Haha.. And how did he get my number!? Anyway, I appreciated the good service :) This beautiful jacket was inside one of the packages, that I ordered last week. Both the fit and the quality is great – perfect for Spring :) Have a lovely evening, ladies!