H&M Spring 2014H&M spring14H&M spring 14

Jeg modtog i går en mail med H&M’s forårsnyheder og nøøøøj, hvor er det pænt! Meget Isabel Marant agtigt og meget mig! Jeg er helt vild med de knælange støvler, som helt sikkert skal hjem til mig og bo.. Så er det bare et spørgsmål om farven.. Sand eller sort? Help me out here :) Og tunikaen, og skjorten og nederdelen og, og, og.. Jeg kan mærke, at det bliver et dyrt forår! :) Det hele kommer i butikkerne d. 6. marts. Er der noget I ikke kan leve uden?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I received an email from H&M yesterday with all their Spring news! I absolutely LOVE the collection! Very Isabel Marant and very me! I definitely need those knee-high boots in my wardrobe. Now I just have to figure out which color to go for.. Black go beige? Help me out here :) And the tunic, the shirt, the skirt and, and, and… I sort of get the feeling that it’s gonna be an expensive Spring! Everything will hit the store on the 6th of March.