fashon blogkurt geigerfashionistaAdlinks: coat/Gina Tricot (sold out, similar HERE), sweater/Dansk (old, similar HERE), leather pants/Day Birger et Mikkelsen (old, similar HERE & HERE), shoes/KG by Kurt Geiger (old, similar HERE)

Weee.. endelig weekend! Jeg har sovet længe i dag, men nu skal jeg altså op og igang! Her er gårsdagens outfit som var yderst behageligt og casual, hvis man ellers ser bort fra skoene. De er ikke lige frem det mest behagelige fodtøj jeg ejer. Kan I have en dejlig dag, piger! Ses senere..

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Weee… finally weekend! I woke up quite late today, but now I have to get some things done! Here you have yesterday’s outfit which was pretty casual and comfy if you disregard the boots which wasn’t comfy at all! Haha.. Have a great day, girls! See you later…