PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her er lidt backstage billeder fra photo shootet i går. Fabelagtig dag! Vi startede tigligt om morgenen og var i gang stort set hele dagen. Kampagnen bliver lanceret i uge 34 (sidst i august). Jeg har kun set få billeder fra shootet, men jeg har på fornemmelsen, at det bliver rigtig godt. :) Vi er som sagt fire bloggere der skal repræsentere Yves Rocher. De andre er Strictly Style fra Finland, Ulrikke Lund from Norge and Tyra Sjöstedt fra Sverige.

Here are some backstage pics from yesterday at the photo shoot for Yves Rocher. We started the shoot very early and it took almost all day. It was so much fun and I’m really looking forward to show you the result in week 34 (end of August). We’ll be four bloggers representing Yves Rocher. The others are Strictly Style from Finland, Ulrikke Lund from Norway and Tyra Sjöstedt from Sweden.