sweater

Godaften ladies! Beklager den sene blogopdatering i dag. Jeg har ikke engang nogen god undskyldning for ikke at have blogget før nu. Nogen gange har man bare brug for en lille pause til at lade lidt op for at kunne tænke kreativt og blive inspireret. Men ikke desto mindre skal I ikke snydes for en lille opdatering i dag :)  Jeg ville bare lige tjekke ind for at vise Jer denne nye sweater fra Daisy. – Elsker at den er lidt oversized i det og den fine nude farve. I kan finde den HER (adlink), hvis den skulle have interesse. God weekend, babes <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good evening ladies! I’m sorry for the late blog update today. I don’t even have a good excuse. Sometimes you just need a small break to get some new inspiration. Anyway, I just wanted to show you this new sweater from Daisy. I love the oversized fit and the feminine nude color! It’s available HERE (adlink), if you’re interested :) Have a great evening, babes <3