gina tricotI sidste uge var jeg til et event hos Gina Tricot for at se lidt nærmere på deres nye jeans kollektion, “The Feminine Fit”. Jeg har altid haft en svaghed for jeans og som fittingmodel, hvor jeg prøver op til 30-40 par jeans på en dag, går jeg meget op i, at de skal sidde rigtigt, være behagelige og ikke mindst give en god rumpe! :) Det var en mega hyggelig aften og der blev prøvet jeans på livet løs. Vi fik hver især lov til at vælge et par jeans, som vi fik taget billeder i. Se med på bloggen i morgen hvordan det gik og hvilke jeans jeg valgte :) Kan I have en dejlig aften, piger! ;)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Last week I went to an event hosted by Gina Tricot to take a look at their new jeans collection, “The Feminine Fit”. I’ve always been fond of jeans and due to my job as a fitting model, I’m really focused on the fit, the comfort and not at least how your bum looks when wearing them :) We got to choose a pair of jeans and had some pics taken. Stop by tomorrow and see how it turned out and which jeans I chose :) Have a fab evening, girls! :)