indretningI øjeblikket har jeg bare lyst til at lave ALT om herhjemme.. Kender I det? Et nyt køkken har længe stået øverst på ønskelisten, når det kommer til indretning, men jeg går også og drømmer om ny indretning i soveværelset, ny sofa, nyt spisebord og så ville et sildebensparket gulv heller ikke være af vejen, haha.. Og, og, og..!!! :) Her er lidt boligbilleder, som jeg tænkte, at I sikkert også kunne bruge til inspiration. Ses i morgen, piger! <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I just want to rearrange EVRYTHING at home at the moment.. Do you know that feeling? I really want a new kitchen, but also I wouldn’t mind a “new” bedroom, a bigger closet, another couch and I wouldn’t mind a herringbone parquet floor, haha.. And, and, and..!!! :) Here are a few interior pics that I thought you guys might would like as well. See you tomorrow, girls! <3

(Photo credit: Pinterest)