fede-plakaterSPONSORED BY DESENIO

Jeg blev for nylig introduceret for Desenio, som er en webshop fyldt med alverdens fine plakater og rammer. F.eks. har de både plakater med grafisk tryk, med forskellig tekst, fotografier, tryk af kort og byer og plakater velegnet til køkken, soveværelset, osv. Jeg vil mene, de har lidt for enhver smag. Deres priser er meget budgetvenlige, hvilket giver en god undskyldning for at skifte ”kunsten” på væggene ud lidt oftere.

Det har taget os lang tid at beslutte, hvad vi ville have på væggene i spisestuen. Det skulle være noget, der gav stemning i rummet, men uden at tage al opmærksomheden. Samtidig ville vi gerne have, at de passede lidt til plakaterne vi har i stuen (HER) og i entréen (HER). Vi har valgt tre styks i sort/hvid, som alle har referencer til Paris, som er en af vores yndlingsbyer; Eiffeltårnet, “Eiffel chair” by Charles & Ray Eames og en fin lille dame i strutskørt, som kunne ligne en danser fra Moulin Rouge. Med lidt god vilje. ;) Hvad synes I om dem?

blog, københavn, high-street

I was recently introduced to Desenio which is a webshop filled with all sorts of posters and frames. I will dare to say, that they have something for everyone. Eg. they both have posters with graphic printing, with different text, photographs, city maps, posters suitable for the kitchen, the nursery room, the bedroom, etc. Their prices are extremely budget friendly, which give you a good excuse to change the “art” on the walls more frequently.

It has taken us a long time to decide what we wanted to hang on the walls in the dining room. It should be something that gave a nice atmosphere in the room, but without taking all the attention. At the same time it should be a little similar to the posters we have in the living room (HERE) and the entrance (HERE). We have chosen three pieces in black/white, all with references to Paris, which is one of our favorite cities; the Eiffel Tower, “Eiffel Chair” by Charles & Ray Eames and a cute little lady, who could look like a dancer from Moulin Rouge. What do you think about them? :)

desenio-postersplakater-københavn