scandinavian-kitchenmetrofliser

Vi havde som sagt en del gulvtæpper med hjem fra Marrakech. Det ene, vi valgte at beholde, ligger under vores spisebord (se det HER) og det andet er dette såkaldte boucherouite tæppe. Jeg kan godt lide, at det giver farve og liv til vores ellers meget lyse køkken. Da vi købte det, fik vi fortalt, at denne slags tæpper er lavet af folk oppe i bjergene i Marokko. De har ikke råd til at lave gulvtæpper af uld, så i stedet væver de dem af gammelt tøj, som de klipper i strimler. Jeg kan ret godt lide, at tæppet på den måde har en historie med sig. Hvad synes I om det? :) Se i øvrigt før-billede af køkkenet HER.

blog, københavn, high-street
As I told you earlier, we bought a lot of rugs in Marrakech. One of them we chose to keep is placed under our dining table (see it HERE) and the other is a so-called boucherouite rug. I like that it gives color and life to our very bright kitchen. When we bought it, we were told that this type of carpets are made by people in the mountains of Morocco. They can not afford to make carpets of wool, so instead they weave them of old clothes which they cut into strips. I really like that it has a story. What do you think of that? :) Btw, you can find a before pic of our kitchen HERE.