boyfriend jeans denim iro franske mærker zara asos leowulff codello outfit modeblog ootd fashion blog styling design designeriro modeblog modebloggere danmark fashion styling designer fashionista icon street style trends2014 farver bouclé leowulff boyfriend jeans zara asos passionsforfashiondenim jeans boyfriend fashion blog blogger modeblog mode tøjAdlinks: jacket/Iro (old, loving THIS & THIS too), lace top/Asos HERE, T-shirt/Zara (old, similar HERE), jeans/Asos HERE, boots/Withcery (old, similar HERE), scarf/Codello (old, similar HERE)

Mit outfit i dag er ret casual og behageligt og tilpas varmt i det lune forårsvejr. Det er faktisk svært at klæde sig på i øjeblikket, for det er rigtig lunt og behageligt, hvis man sidder stille i solen, men så snart man skal ud og cykle eller går ind i skyggen er det temmelig køligt. Defor kan det være en god idé med en masse lag på lag, som man kan tage af og på afhængig af temperaturen i løbet af dagen :) God aften, piger <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

My outfit is pretty casual and comfy today. It’s actually quite difficult to find out what to wear these days as it’s pretty warm when you sit in the sun, but as soon as you step into a shadow, it gets freezingly cold! Therefore it’s a good idea to layer up which makes it possible to take off/on clothes depending on the temperatures during the day. Have a fab evening, girls <3