asos, clutch, mode, modeblog, fashion blog, stiletterclutch asos ruskindstaske byen modeblog fashion blog blogger danmark københavn outfit ootdsmile blonde asos læderjakkekavalerboliger hørsholmasos pumps stilettos stiletter modeblog fashion blogskinny jeans asos modeblog fashion blog blogger læderjakke stylingAdlinks: leather jacket/Zara (old, similar HEREHERE), T-shirt/Zara HERE, jeans/Asos HERE, clutch/Asos HERE, pumps/Asos (sold out, similar HERE & HERE), sunglasses/Stella McCartney  (similar HERE)

Godmorgen piger <3 Ih, hvor er det skønt, at det er søndag! Her står den på ren afslapning hos min mor i Nordsjælland. Elsker at være hjemme. Her er bare så dejlig roligt! Håber også at I nyder weekenden <3 Ses senere!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls <3 I’m visiting my mom in the Nothern part of Zealand today. – Love being home! It’s just so calm and relaxing here! :) Hope you’re enjoying your weekend too! See you later!