stamps

Når vi nu taler om gode Ebayfund, vil jeg også vise jer disse kalendere, som jeg modtog kort inden jul. Som jeg tidligere har nævnt, synes jeg, det er rigtig rart at have en fysisk kalender. På en eller anden måde giver det mig et bedre overblik. Jeg købte faktisk hele tre af slagsen, da min søster også skulle have en i julegave. De er alle tre SÅ fine og gennemførte. Hvis I endnu ikke har fundet en kalender for 2016, kan jeg varmt anbefale disse. I kan finde link til dem HER.

blog, københavn, high-street
Speaking about great Ebay bargains – I also want to show you these lovely calendars that I received shortly before Christmas. As I mentioned earlier, I think it’s really nice to have a physical calendar. In one way or another it gives me a better overview. If you haven’t found a calendar for 2016 yet, I can highly recommend these. You can find links to them HERE.

kalender-2016tres-chic-stampcalendar-2016planner-2016-2017 copy