x-tend hair frisør københavn

Tilbage i januar måned fik jeg lavet en smule “ombré” effekt i spidserne (HER). Jeg var super tilfreds med resultatet og det havde den perfekte farve, da jeg gik fra salonen, men efter jeg havde været på Filippinerne og badet i pool og saltvand og fået en masse sol, havde mit hår fået et gulligt skær, som jeg ikke var så begejstret for.

I tirsdags var jeg forbi “Frisør X-tend Hair” og fik lavet reflekser i håret igen og blev klippet. Som jeg tidligere har fortalt, er jeg meget konservativ hvad mit hår angår og også meget nervøs for at få det farvet, da jeg kun har prøvet det to gange siden jeg var 13 år. Jeg tror virkelig, at jeg er en af de mest irriterende kunder, når jeg sidder der i frisørstolen og spørger altid om 1000 ting, inden de går igang: “Du er HELT sikker på, at det ikke bliver stribet, ikke?” og  “…du LOVER at det ikke får et gult skær, ikke?” Haha.. Flere af mine veninder bliver både klippet og farvet hos “Frisør X-Tend Hair” og deres hår ser altid lækkert og naturligt ud, hvilket også gjorde, at valget faldt på netop dem. Desuden er jeg tidligere blevet klippet der og har været yderst tilfreds (se resultatet HER).

Jeg blev både farvet og klippet af Rie, som virkelig lyttede til, hvad jeg ville have lavet. Jeg ville gerne have “ombré” effekten væk, så hun lavede lyse reflekser som lå tæt op ad min egen hårfarve og gav det en kold toning, for at få det gullige skær væk. Jeg synes forskellen er ret tydelig.. Kan I se det? En anden ting jeg altid har lidt skræk for, når jeg går til frisøren er, at de klipper en en halv meter af længden og så kan man ligesom starte forfra, hvis man gerne vil have langt hår. Men som I kan se, blev der virkelig kun klippet det allermest nødvendige af spidserne. Alt i alt er jeg yderst tilfreds med resultatet! Nu er tippet hermed givet videre, hvis I selv går og leder efter en ny dygtig frisør. <3 God lørdag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Last Tuesday I had my hair done by “Frisør X-tend Hair” in Copenhagen. After our holiday in The Philippines, my hair had got a weird yellowish tinge, that I wanted to get rid of. I think the result is pretty damn good and I really like the cold blonde tone it has got now! What do you guys think? Can you tell the difference? :)