isabel marant nederdeæisabel marant skirtmarkberg passionsforfashionAdlinks: skirt/Isabel Marant (similar HERE & HERE), shirt/Zara (similar HERE & HERE), jacket/Zara (similar HERE), boots/witchery (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE (vote for me and win the bag HERE), sunnies/Celine HERE

Ih, hvor har vi haft et fantastisk vejr i dag! Det kan man godt vænne sig til, ikke? :) Jeg fik luftet vinterstængerne og var hoppet i nederdel uden strømpebukser for første gang i år! På torsdag tager Christoffer og jeg til Malaga, wuhuu! Kan slet ikke vente. Er der nogle af Jer der har været der? Og i så fald – er der noget I kan anbefale? :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

The weather has been SO amazing today in Copenhagen! I was wearing a skirt without pantyhose for the first time this year! :) I could really get used to that. On Thursday Christoffer and I are going to Malaga, wuhuu! Can’t wait! Have any of you guys been there? Tips and tricks are much needed! :)