markbergmarkberg8Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for, at I har taget så godt i mod min nye taske for Markberg! Det betyder meget :) Derfor sætter jeg nu et styks på højkant til en heldig læser her på bloggen! Det eneste I skal gøre for at deltage, er at stemme på min taske i “The Battle” HER (hvis I eller kan stå inde for det), hvor I desuden også har muligheden for at vinde den. Derudover skal I smide en kommentar til dette indlæg med Jeres navn :) Vinderen kåres d. 10. maj.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Thank you so much for all your sweet comments regarding my new bag for Markberg! Now you guys have the chance to win it on my blog! The only thing you have to do to participate is to vote for my bag HERE (if you think I should win, of course) and drop a comment with your name in this blog post. I will announce the winner the 10th of May.