cewe-fotobog

Om cirka tre måneder er det hele to år siden, at vi blev gift. Det lyder kliché-agtigt, men det var virkelig en af de bedste dage i mit liv. Jeg er ikke typen, der har haft en prinsessedrøm om et stort bryllup, siden jeg var lille, men at have alle ens yndlingsmennesker samlet under et tag, er noget af det fedeste, jeg nogensinde har prøvet. Hvornår får man ellers nogensinde lejlighed til det? Det er ikke noget, der sker så ofte og det var lige præcis derfor, at dagen var så fantastisk. – Fyldt med smil, grin, glædestårer og dans til langt ud på morgenen…

cewe-fotoalbum

Vi har vores bryllupsbilleder liggende på en harddisk og har i evigheder talt om, at få dem trykt i en bog, som man kan tage frem i ny og næ og mindes dagen. Vi har nu endelig fået gjort noget ved sagen og bestilt en fotobog hos Cewe med vores favoritbilleder fra dagen. Det var virkelig hyggeligt at sidde og udvælge billeder til bogen og det blev til intet mindre end 30 sider med i alt ca. 100 billeder. Det var virkelig nemt at gå til – også selvom man ikke er specielt teknisk anlagt. ;) Man downloader bare et program hos dem, hvor man har mulighed for selv at sammensætte bogen præcis, som man vil have den. Både hvad opsætning af billeder angår og når det kommer til størrelse, papir og type.

cewe

Vi benyttede deres “Fotobog-Assistent”, som automatisk arrangerer billederne og derefter kunne vi justere opsætning og placering. Det fungerede super godt. Man kan også vælge selv at sætte det hele op, hvis man har mere specifikke ønsker. Der er et hav af muligheder. Bare for at give et eksempel, kan I se forskellige forslag på opsætninger til bryllupsbøger HER. Vi valgte DENNE model i hardcover, mat digitaltryk og med guldskrift udenpå. Den er bare blevet så fin og der er bare noget fedt ved at have en fysisk bog at kigge i, synes jeg. Desuden har jeg en rigtig dejlig nyhed – jeg har nemlig fået lov til at dele en kode med jer, som giver hele 20% rabat. Den hedder “CEWE-Chris” og gælder indtil 30. august. Den kan benyttes op til 3 gange per kunde. ;) Håber I kan bruge det – hvad enten det er en bryllupsbog, en rejsebog eller noget helt tredje, man vil lave en bog over.

Indlægget er udgivet i samarbejde med CEWE