show me your wardrobe modeblog fashion blog bloggerForleden jet var forbi min dejlige veninde Pernille for at skyde nogle billeder af hendes lækre garderobe. Pernille og jeg mødtes da vi var 15-16 år gamle til en gymnasiefest og har været veninder lige siden :) Pernille har altid været meget kreativ og er god til at sammensætte tøj på en lækker måde, så hun altid ligner en million. Hun går op i kvalitet frem for kvantitet, men er samtidig god til at mikse dyre high-end køb med lækre fund fra Zara og Asos. Se med nedenfor hvor hun også besvarer nogle spørgsmål omkring sin stil og hvor I også får et lille kig ind i hendes (overdrevet) lækre lejlighed. :)
chanel 2.55 copyVenstre: drømmetasken fra Chanel. Højre: Lækre cardigans – den til venstre er købt i Frankrig og den højre er fra Vila.
bluser copyLækre striktrøjer som Pernille gerne kombinerer med et par skinny jeans eller læderleggings. De er fra Second Female, H&M og H&M.festkjoler copyPernilles favoritkjoler fra henholdsvis Ilaria Nistri, H&M og Asos. gardeobe modeblog fashion blogVenstre: Pernille i et casual hverdagsoutfit. Højre: Et glimt af Pernilles hyggelige stue.  smykker copyPernilles yndlingssmykker. pels copyLækker pels fra This Is Who I Am og Chanel 2.55.basic t-shirts copyPernille er vild med lækre basisitems og her er tre af hendes yndlings T-shirts fra henholdsvis IRO, 5 Preview & den sidste er købt i Berg på Østerbro.sort tøj modeblog fashion blogVenstre: Pernille i cool lædernederdel fra Zara og skjorte fra Second Female. Højre: et lille “stilleben” fra lejligheden.alexander wang bag copyEn af favorittaskerne fra Alexander Wang.interior design indretning home bolig copyDet er ikke kun tøj, sko og tasker som Pernille har en svaghed for. Hun går også utrolig meget op i boligindretning og her er et billede af hendes fede stue!
selskabslejlighed københavn

Jeg håber I kunne lade Jer inspirere af Pernilles lækre garderobe og fine lejlighed. Stay tuned for flere garderobetjek og se tidligere HERHERHERHERHERHERHERHER og HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I stopped by my very good friend Pernille the other day to shoot some pics of her inspiring wardrobe. Pernille and I met each other at a high-school party and have been friends ever since. Pernille is very creative and is good at putting her clothes together in a very fashionable and casual way that I really like. She loves quality products, but she’s also good at mixing high-end finds with nice high-street scoops from Zara and Asos. I hope you found her wardrobe and style inspiring :) Stay tuned for more inspiring wardrobe visits and see previous “Show me your wardrobe” posts HEREHEREHEREHEREHEREHEREHEREHERE and HERE.