jordbær banan smoothiemc donalds østerbrosmoothie copyAdlinks: jeans/my design for 2nd Day HERE, top/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), sunnies/Stella McCartney (similar HERE)

…Kært barn har mange navne :) Christoffer og jeg tog forleden forbi McDonald’s for at prøve deres nye smoothies. Jeg er kæmpe fan af smoothies og denne var ingen undtagelse! Vi tog en af hver for at prøve begge dele – jeg var mest til den lyserøde som er med jordbær/banan og Christoffers favorit var den gule med mango/ananas. :) Men de var begge super lækre. Jeg læste mig i øvrigt til, at de er lavet på frugtpuré, som er blended med knust is og fedtfattig yoghurt – uden tilsat sukker. Så man kan faktisk drikke dem med god samvittighed :) – Bare et lille tip til de af Jer der er lige så vilde med smoothies som mig. God dag, piger <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

The other day Christoffer and I stopped by McDonald’s to try out their new smoothies. I’m a huge fan of smoothies and this one was no exception! We tried one of each and my favorite was the pink one with strawberry/banana. Christoffer likes the yellow one best with mango/ananas :) Just a small tip if you have a craving for smoothies like me :) Have a great day, girls <3