bikini
Jeg har faktisk købt en hel del nye bikinier på det sidste og her er seneste investering. Jeg fandt denne på Asos HER (adlink) til ingen penge. Jeg elsker farven, som får en til at se brunere ud, end man i virkeligheden er :) Win win! Nu har jeg dog også snydt en smule med lidt selvbruner hjemmefra ;) Hihi.. Hav en dejlig dag, piger!

P.S. Vinderen af Redken “Diamond oil” konkurrencen er udtrukket og det blev Nanna Christiansen. Stort tillykke :) Jeg har sendt dig en mail.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve actually bought a lot of new bikinis lately and here is my latest bargain. I found it HERE (adlink) on Asos and I had to have it. Love the color! It actually makes you look more tanned than what you really are. Win win! Haha.. Have a nice day, girls!

P.S. I’ve found the winner of the Redken “Diamond oil” competition and the lucky one is Nanna Christiansen. Congrats. I’ve send you an email.