kähler stilleben vase blomsterkählervase kähler striber vase stribetvaseJeg har en svaghed for lyserød… – Specielt i kombination med kobber. Denne fine vase passer derfor perfekt ind i mit lille “setup”. I kender den sikkert i forvejen i den klassiske sort/hvid stribede, som jeg også selv ejer. Den er fra Kähler og findes i et utal af striber. Jeg fandt ud af for nylig, at det faktisk er Stilleben, der har designet den for Kähler. – Sjovt når firmaer arbejder sammen på kryds og tværs :) Den kan bl.a. købes HER. God aften, piger! Jeg vil smutte i Fælledparken med hender her og nyde det gode vejr! Ses senere <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I have a thing for pink… – especially in combination with cobber! I love this new flower vase from Kähler which is perfect for my little “setup” in my living room. It’s available HERE. Have a lovely evening, girls! I’ll go enjoy the last sunbeams with this lovely girl! See you later <3