shoe storage modeblog skoopbevaring skokasser skoæskeshoe storageskoæske shoes sko stiletter fladesandaler leopardstøvler mode sliponsskoopbevaring shoestorage mode fashion sko stiletter faldesandalerChristoffer har længe været træt af, at mine sko lå og flød over hele lejligheden og jeg har været irriteret over, aldrig at kunne finde dem jeg skulle bruge i de store bedrollers under sengen. Det kan i det hele taget været lidt af en udfordring at være en “big time” skoelsker, når man bor på kun 57kvm! Forleden bestilte jeg så disse papkasser fra Jakodan HER for at få lidt styr på sagerne. De koster den nette sum af 71 kr. plus porto for 20 styks. Derefter har jeg taget billeder af alle mine sko, fået printet dem ud på noget kraftigt papir hos Tryk2100 og til sidst limet dem på kasserne… – et voilá! Nu er det blevet muligt at finde rundt i de mange valgmuligheder! :) Jeg tror de skal op og stå på klædeskabet, men indtil videre står de fint og pynter på hylden over mit tøjstativ og ligner en hel skobutik. Hvad synes I om det? Og hvordan opbevarer I Jeres sko?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s quite a challenge to find a smart way to storage your shoes when being a big time shoe lover living on 57 square meters. The other day I got an idea and ordered these cardboard boxes HERE, took some pics of my shoes and had them printet at the local print shop – et voilá! As simple as this! What do you think of the idea? And how do you storage your shoes?