book shelves hylder ikea modeblog fashionblog blogger indretning interiordesignhylder indretning soveværelseindretning soveværelseindretning interiordesign bedroom lyskæde hylderJeg har længe gerne ville have skiftet sommerfuglebilledet ud over sengen, så da Christoffer og jeg var i IKEA forleden, kom disse to hylder med hjem. Nu hænger de fint og pynter med et par billeder og nogle modebøger og skaber lidt mere liv i rummet (nu må vi bare håbe, at de bliver hængende, så vi ikke ender med at få en massiv omgang “Chanel” og “Vogue” dumpende ned i knolden, haha). Hvad synes I om det?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve wanted to take away the butterfly pic for a very long time and when Christoffer and I went to IKEA the other day, we bought these two shelves instead. I really like how they make the bedroom corner look complete. What do you think of it? :)