sko isabel marant modeblog fashionblog outfit ootdsko christian louboutin mode fashion stiletter festsko hverdagsskosko asos modeblog shoecollection skoopbevaring modesko støvler mode fashion livsstil goingoutsko mode blog blogger stiletter flade skoHer er mere eller mindre et overblik over alle de sko jeg ejer (plus minus et par klip-klappere og nogle vinterstøvler) :) I er flere der gennem tiden har spurgt, om jeg ikke vil vise mine sko frem på bloggen, så her har I billederne af alle mine sko fra “projekt skoopbevaring“, som jeg bloggede om forleden HER. Jeg er generelt stor fan af sko og gerne den slags med hæl :) Det kan nemt pifte et kedeligt hverdagsoutfit op. Har I nogle favoritter? :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here is more a less an overview of all my shoes (minus some flip flops and winter boots) :) Severeal of you have through the years asked me if I wanted to make a blog post with all my shoes, so here you go. I shot these pics of all the shoes when I organized them last week (HERE). I’m in general a huge “shoe lover” – especially when it comes to high heels! It’s so easy to elevate a basic everyday outfit with a nice shoe. Do you have some favorites? :)