instagram1. London with the girls, 2. my fave bag, 3. flower shopping, 4. my “Lip balm crayon” from Clarins, 5. back from London, 6. dream shoes, 7. my home <3, 8. more flower shopping, 9. Sunday morning in bed

Her er et par billeder fra Instagram (@passionsforfashion) fra de sidste par uger. Jeg er blevet lidt afhængig af den app, haha :) Har I det på samme måde? Elsker at man hurtigt lige kan snuppe et par billeder af hverdagens små øjeblikke. I er mere end velkomne til at følge med HER, hvis I skulle have lyst til det :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few snapshots from the last couple of weeks on Instagram (@passionsforfashion). I’m totally addicted to that app, haha… You’re more than welcome to follow me HERE :) Have a great day, everyone!