streets of milanlaceprinted skirtsandalerAdlinks: lace top/Asos HERE, skirt/Zara, sandals/Zara, bag/Chanel, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE

Det har været nogle sindssygt hyggelige dage i Milano. I går var vi rundt og se byen, spiste god frokost og senere på aftenen mødtes vi med to italienere, som vi havde mødt til Martini eventet i torsdags. Vi startede med et par drinks på en lokal bar og senere slæbte de os med på natklub… what a night :) Det var sjovt at feste med de lokale og en ret syret følelse at tage til fest med to mennesker vi slet ikke kendte, haha… I aften går turen igen mod København. Vi snakkes <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s been some amazing days in Milan! I really like this city! Yesterday we went around the city, enjoyed the atmosphere, had nice lunch and later in the evening we met up with two Italians that we had met at the Martini event last Thursday. We ended up in a night club and danced all night long. What a night, haha… It was so much fun! Tonight we’re heading back to Copenhagen. Talk to you soon <3