floral suit sætfloral shortsblomstret sætmodeblog fashion blog stylingmodebloggerAdlinks: top/Asos HERE & HERE, shorts/Asos HERE & HERE, sandals/Zara (similar HERE), bag/Chanel, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE

Så er vi hjemme igen i København. – Ude godt men hjemme bedst! :) Her er et par billeder af gårsdagens outfit i nyt blomstret sæt. Det var dejlig luftigt at have på i Italien. Som I nok kan fornemme, er jeg kæmpe fan af matchende sæt i øjeblikket (se også HER & HER). God dag, allesammen :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Now we’re back home in Copenhagen! It’s been a great trip, but it’s always nice coming home. Here are a few pics from yesterday’s outfit in my new floral suit. As you might have noticed, I have a thing for matching suits at the moment (see HERE & HERE). Have a lovely day, everyone :)