outfit fashion tøj sammensætning mode stil styling stylist designerAdlinks: shirt/H&M HEREbra/Twist & Tango HEREshorts/Stella Nova HERE day cream/Tromborg HEREslipon shoes/Asos HEREcashmere/Wuth HERE, bag/By Malene Birger HERE, jewelry/Jane Kønig HERE

Jeg ville ikke have noget i mod at hoppe i ovenstående outfit i dag. Et miks af læder, print, flade sko og cashmere. Perfekt til en kølig og overskyet dag som i dag. Nu står den på en masse arbejde, inden jeg i eftermiddag skal ses med min mor :) God dag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I wouldn’t mind wearing this outfits today. A mix of leather, print, flat shoes and cashmere. – Perfect for a cold and cloudy day like today. Now I have to get a lot of work done before I’m meeting up with my mom this afternoon. Have a lovely day, girls!