kitchendreams køkkeninspiration sortkøkken metrofliser interiør indretningChristoffer og jeg har netop solgt både spisebord og spisebordsstole, fordi vi skal igang med “projekt nyt køkken”. Vi har haft svært ved at beslutte os for, hvordan det skal se ud og har endnu ikke truffet en endelig beslutning. Christoffer går meget op i, at det skal være praktisk og rummeligt og jeg går nok mere op i, at det skal være pænt, haha :) I mit hovede ville det være flot med et sort/mørkegråt køkken, hvide metrofliser og en marmorbordplade… – Spicet op med en masse friske krydderurter og nogle pæne lamper. Kan I se det for Jer? Hvad synes I om den idé? Bliver man træt af et mørkt køkken med tiden? Skal man hellere gå efter det sikre hvide, som på sidste billede? HELP! I kan se vores nuværende køkken og lejlighed HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Christoffer and I are planing to build a new kitchen within the next few months. We just can’t decide how it’s gonna look like. Christoffer think it’s important that it’s practically with a lot of cabinets and drawers and in my opinion it’s more important that it’s pretty, haha :) I think it would look nice with a black kitchen, subway tiles and a marble top. – Spiced up with a lot of fresh herbs and some nice lamps. Do you see the picture? :) I’m just afraid that we’ll get tired of having a dark kitchen. Or what do you think? Is it a better solution to choose a safe, white kitchen like the one in the last picture? HELP! You can see some pics of our current kitchen HERE.

(Photo credit: Pinterest)