træspisebord

OUR DINING ROOM IS STARTING TO LOOK LIKE A HOME

Det har virkelig været en udfordring, at finde et nyt bord til vores spisestue. Vores hjemmelavede plankebord var desværre for småt til rummet og kom derfor ud i køkkenet at stå. Vi ledte og ledte, men dem vi fandt, passede enten ikke i stilen, i størrelsen eller også kostede de over 30.000 kroner – det er altså ikke nemt at finde, skulle jeg hilse og sige. Specielt ikke hvis man går lidt op i indretning. ;)

Jeg begyndte at lede på Instagram efter forskellige hashtags som #plankebord og #træbord og fandt frem til CKI Snedkeri. De laver træborde efter mål og havde lige den slags plankeborde, som vi havde eftersøgt. Yaay! Priserne er tilmed ret fornuftige sammenlignet med andre snedkerfirmaer i samme kategori.

Vi fik derfor lavet dette lækre egetræsbord hos dem, som blev behandlet med sort olie for at give det kant og tilføre kontrast til vores lyse spisestue. De var åbne overfor designforslag og vi valgte derfor selv, hvordan kanterne på bordet skulle udformes og desuden fik vi sat rå stålben på for at matche vores spisebordsstole. Vi er simpelthen så glade for det og glæder os til at blive helt færdige med resten af lejligheden, så vi kan invitere en masse venner på middag. :) Nu mangler vi bare at finde noget at hænge på væggene og måske et gulvtæppe. Har I nogle idéer?

linje-prikket@2x

It has really been a challenge for us to find a new table for our dining room. Our homemade plank table was unfortunately too small for the room and therefore we placed in the kitchen instead. We searched and searched, but the ones we found either didn’t match our style, had the right measurements or were too expensive.

I started looking on Instagram for different hashtags such as #woodentable and #oaktable and found CKI Snedkeri. A company producing wooden tables from your demands and measurements. The prices were even quite reasonable compared to other carpentry companies in the same category.

Therefore, we had this delicious oak table made from them. It was treated with black oil to give it some edge and add contrast to our bright dining room. They were open for design ideas and we therefore chose the edges of the table and the legs ourselves. We are so excited about it and I can’t wait until the rest of the apartment is done, so we can invite lots of friends over for dinner. Now we just need some art/posters for the walls and maybe a rug. Do you have any ideas? :)

spisebord-træbordtolix-stolewooden-table
modeblog