duolac tabletterGodmorgen piger! Jeg har et godt tip til Jer denne lørdag formiddag. Duolac kører i øjeblikket en sej konkurrence som de kalder “100 grunde til at smile”, hvor man kan vinde en lækker kuffert fra Samsonite med hardside cover og en hemmelig gave til en samlet værdi ca. 3500 kroner! Ikke dårligt, vel?

Reglerne er simple! For at deltage skal I tage (eller genbruge) et billede af Jeres smil og lægge det op på Instagram med hashtagget #duolacsmile samt følge @duolac.dk. Konkurrencen løber til d. 6. august 2014. Så skynd Jer at deltage :)

Kender I egentlig til Duolac? Duolac er en serie kosttilskud med mælkesyrebakterier, som også findes naturligt i tarmen. Duolac har mange forskellige varianter. Blandt andet “Duolac+Vitalitet”, som opretholder den naturlige balance i tarmen og som jeg har læst mig til kan være med til at give en fladere mave. – De fleste af Jer kan sikkert nikke genkendende til at føle sig oppustet? Det skyldes ofte, at der ikke er balance i mave- og tarmsystemet og det kan “Duolac+Vitalitet” hjælpe med at genoprette. Man kan også opleve at få en pænere hud, da affaldsstofferne kommer ud den rigtige vej. Desuden stammer hele 70% af immunforsvaret fra mave- og tarmsystemet, så hvis det fungerer optimalt, har man en bedre chance for at bevare/forbedre sit helbred og få mere energi i hverdagen. Bare et lille tip :)

I kan læse mere om Duolac og konkurrencen HER, hvis det har interesse.

Sponsored by duolac mælkesyrebakterier…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sorry guys, this competition is for Danish residents only. :)