nelly sale
Links: 1. sequin top/Inwear HERE, 2. T-shirt/Issue 1.3 HERE, 3. sweater/Issue 1.3 HERE, 4. boots/NLY HERE, 5. clutch/Issue 1.3 HERE, 6. jeans/NLY Trend HERE, 7. pumps/NLY shoes HERE, 8. skirt/Issue 1.3 HERE, 9. T-shirt/IRO HERE, 10. bra/Issue 1.3 HERE, 11. lace top/Vero Moda HERE, 12. net top/Jeane Blush HERE, 13. boots/NLY shoes HERE, 14. bag/Nowhere HERE, 15. sweater/Nowhere HERE, 16. sandals/Nowhere HERE, 17. denim shorts/Jeane Blush HERE,  15. leopard sweatshirt/Issue 1.3 HERE

Når udsalget starter hos de forskellige webshops, kan det være lidt af en jungle, når der er så mange ting til salg. Jeg har derfor her samlet nogle af mine favoritter fra Nellys pre sale, som I måske kan blive inspireret af. :) For at få lov til at købe noget fra udsalget helt ekslusivt inden det starter, skal I som sagt gå ind via dette link HER og taste koden “passionsforfashion” for at få fingrene i de lækre sager. Førudsalget slutter som sagt torsdag. God dag, ladies!

When sale starts it can feel like a fashion jungle. Therefore I’ve made this collage from Nelly’s pre sale which I hope can inspire you in some how. To go to Nelly’s pre sale you have to click the link HERE and type the code “passionsforfashion”. Have a great day, ladies!