Da jeg var til fotoskydning på Coco Hotel havde de en buket stående i vinduet, som jeg kommenterede “Ej, nogle smukke blomster“… En fra kameraholdet: “Ja, ikke? De er kunstige“. Jeg kunne slet ikke se det ved første øjekast. Jeg har længe gået og overvejet at købe en evighedsbuket og da vi var til fotoskydning, blev jeg mindet om det igen. :) I dag gjorde jeg alvor af det. Christoffer forstod slet ikke, at buketten var kunstig, da jeg viste ham den, haha… Ved første øjekast ser man det nemlig ikke og slet ikke på en smule afstand. Det er ikke fordi, at jeg aldrig vil købe friske blomster igen, for det har sin helt egen charme, men jeg kan godt lide idéen om, altid at have en fin buket til at pynte derhjemme og at man kan tilføje blomster og bytte lidt rundt afhængig af sæson for at ændre looket. Jeg købte den hos den fineste lille boligbutik på Østerbro ved navn Privé, som har en masse “pick and choose” blomster stående i spande, som var det en blomsterhandler. Jeg sammensatte selv denne og gav 565 kroner for den. Det er måske ikke de bedste billeder, jeg har fanget her i lampelyset, men jeg har planer om at vise buketten på Instagram snarest, hvor I kan se med, hvis det har interesse. ;)