svensk-blogger-sanna-tranlöv@2x– My latest blog crush: Sanna Tranlöv

Jeg er (sjovt nok) helt opslugt af boligindretning i øjeblikket. :) En blogger jeg finder meget inspiration hos er svenske Sanna Tranlöv. Hun har virkelig god smag, når det kommer til indretning, hvis I spørger mig. Jeg drømmer selv om et rundt sofabord i marmor, en stor blød sofa, et lyst køkken med metrofliser og detaljer i messing og en dejlig blød seng med masser af puder i fine farver. Håber også at I kan lade jer inspirere. :)
line@2x
I’m totally absorbed in interior design at the moment and I currently get much inspiration from the Swedish blogger Sanna Tranlöv. She has really good taste when it comes to interior design, if you ask me. I also dream of adding a round marble coffee table, a big casual couch and a bright kitchen with metro tiles and brass details to my home. I hope you can find some inspiration in her blog as well. :)
modeblog1