H&M Trend kjoleDet bliver ikke sidste gang, at jeg tager på ferie i Sverige. Det har været nogle sindssygt hyggelige dage, som er blevet brugt på både kanoture, kortspil, afslapning i skyggen, udflugter til lokale loppemarkeder og meget andet. Her er lidt billeder fra ugen der gik hvor jeg…

hindbær morgenmadSpiste lækker morgenmad bestående af blandt andet smoothie med müesli og friske bær.hesteKlappede søde heste og deres endnu sødere føl.solnedgangRoede ud på søen og så solnedgang fra kanoerne.
norse project cap kasketBrugte tid med ham den søde <3pandekagerLavede pandekager på en trangia i kanoerne.pandekager på trangie…og spiste dem fra en pagaj med citron og sukker på.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It’s definitely not the last time that I go on vacation in Sweden. It has been some cozy days where we’ve been relaxing in the shadow, we’ve been on canoe trips on the lake, we’ve been playing cards, stopped by a few flea markets and much more. Here are some pics from last week in the country side in Sweden.