Min mor hentede Lily fra børnehave i dag og hun skal sove hos hende til i morgen, hvor de holder fri sammen. <3 Så hyggeligt for dem. Efter weekenden alene med børnene, hvor jeg var 100% på, er det samtidigt rart at kunne lade lidt op sådan en mandag aften her med kun Louis hjemme. Christoffer har fået nyt job og det kræver lidt ekstra tilstedeværelse i øjeblikket og derfor har jeg de sidste seks ugers tid stået for alt praktisk herhjemme – indkøb, madlavning, madpakker, indkøb til børnene, rengøring, afhentning i børnehave/vuggestue og ikke mindst dialog med alle de mæglere, entreprenører, arkitekter, osv., som vi har været og stadig er i kontakt med i husjagten. Jeg skal være ærlig og sige, at det har tæret lidt på energien, men det er den eneste måde, vi kan få det til at fungere i øjeblikket, hvis ikke jeg skal have alle morgenerne alene hver dag med børnene eller de skal hentes klokken 17 hver dag.

Jeg kan lægge nogle timer om aftenen, hvis jeg vil hente børnene mellem 15-15.30, men når klokken slår 21 og man vågner efter en putning, er det ikke fordi, man har lyst til at hive computeren frem som det første. Det er en svær kabale at få til at gå op, når man begge lægger 8-9 timer på arbejde hver dag. Jeg synes, det var nemmere at jonglere med tiden, da vi kun havde Lily – der havde jeg hende oftest alene om morgenen, så Christoffer kunne møde tidligt og komme tidligt hjem, men at få to så små børn spist af, i tøjet, få børstet tænder, ned fra tredje sal, afsted og aflevere i institution hver dag, kan være en prøvelse af og til – andre gange går det strygende. :) Mens de er så små, er der bare mere ro på om morgenen, når vi er to om dem. Det er rart med en rolig start, men det sætter også ekstra pres på mine “opgaver”, tid og overskud i hverdagen.

Hvordan får I det til at fungere, jer med små børn? Deler I det op, så én forælder tager morgenerne, mens den anden møder tidligt på arbejde og går tilsvarende tidligt for at hente? Er den ene på deltid, mens den anden kører på? Henter bedsteforældrene ofte? Henter I sent? Arbejder I hjemmefra som mig og styrer tiden selv (det er heller ikke en nem kabale, at få til at gå op, kan jeg afsløre)? Del endelig. Det kunne være fedt med nogle input.

Min mor hapsede disse billeder i dag, da hun skulle hente Lilys taske med nattøj osv. og jeg var på vej ud og gå tur med Louis i barnevognen. Nogle items er ikke præcis de samme, som dem jeg har på, da de er af ældre dato og derfor har jeg fundet fine alternativer. :)

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. Arket/HER, 3. Arket/HER, 4. Converse/HER, 5. Asos/HER, 6. Arket/HER, 7. & Other Stories/HER, 8. Bottega Veneta/HER