love stories intimates

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

Jeg er faldet pladask for det nye undertøjsmærke “Love Stories Intimates“. Det er virkelig feminint og delikat og man kan fornemme, at der er tænkt over hver en detalje. Specielt er jeg vild med leopardsættet… – Er det ikke cool? :) Jeg overvejer stærkt at klikke det hjem. Nu vil jeg hoppe i seng. Ses i morgen, piger! Nat nat…

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m totally in love with the new lingerie brand “Love Stories Intimates“. It’s so feminine and delicate and you can really see that the have put a thought in every little detail. I’m especially fond of the leopard bra and panties… – Isn’t it cool? :) I’m really considering to buy it. Now I’ll go to bed. See you tomorrow, girls! Sleep tight…